A Vértesi Református Egyházközség 2010-ben indította el a szociális étkeztetést. 2011-ben amikor az új konyha átadásra került, a főzési kapacitásunk is bővült, így már a helyi lakosság igényének megfelelően tudjuk a szolgáltatást biztosítani.

Szociális étkeztetés célja, a napi egyszeri meleg étkeztetés biztosítása azoknak a településeken szociálisan rászorulóknak, akik azt önmaguk és eltartottjaik részére, átmeneti vagy tartós jelleggel más módon nem képesek biztosítani.

Az étel biztosítása a Vértesi Református Egyházközség Idősek Szeretetházának konyhájáról történik. Az étkeztetés igény szerint helyben fogyasztással, elvitellel, és házhoz szállítással is történhet.

Az intézmény a hét minden napján biztosítja az ellátottak számára az étkezést.

Az intézmény az étkeztetést az étkezést igénybe vevők szükségletének megfelelően, helyben fogyasztással, elvitellel vagy házhoz szállítással biztosítja.

Helyben étkezés esetén az alábbi időpontokban lehet étkezni az intézmény étkezőjében:

Reggeli 08:00-08.30

Ebéd 12:00-12.30

Vacsora 16:45-17.15

A szolgáltatás igénybevétele

 Az alapszolgáltatást igénylő személy a kérelmet írásban nyújtja be az élelmezésvezetőhöz. A kérelem beérkezést követően, a megállapodás megkötése után lehet igénybe venni az étkeztetést.

Az ebéd rendelésének és lemondásának szabályai:

Amennyiben az étkeztetést nem kívánja igénybe venni, előtte való nap köteles reggel 8-ig az élelmezésvezetőnél bejelenteni, ellenkező esetben az aznapi ebéd térítési díja megállapításra kerül.

Ugyanígy, ha újra igényli az étkeztetést, előtte való nap reggel 8-ig jelezheti azt az élelmezésvezetőnél.

FŐOLDAL