Lakrészek:

 Egyágyas szobáink, (16 m2) előtérrel, zuhanyzóval, WC-vel, mosdóval vannak ellátva. Kétágyas szobáink (34 m2) előtérrel, zuhanyzóval, WC-vel, mosdóval vannak ellátva.

Háromágyas szobáink előtérrel, zuhanyzóval, WC-val, mosdóval vannak ellátva.

Minden lakrészhez telefon tartozik, mely egyben nővérhívó is. Biztosított a kábelcsatorna-rendszer a különböző televízióadások vételére. Az intézmény egyéb felszerelései: közösségi hűtőszekrények a folyosókon, 6 közösségi társalgó, teakonyha

Az intézményben lévő lakrészek igényesen, komfortosan kialakítottak, melyek nagyban hozzájárulnak az idősek mindennapjainak nyugodt eltöltéséhez. Az intézménynek saját konyhakertje van, melyben foglalkoztatás céljából is szívesen vesszük a zöldségek megtermesztését, és a virágok gondozását.

 

Bekerülés menete szeretetházunkba:

A feltüntetett email címen vagy telefonon történő bejelentkezést, majd a kérelem kitöltését követően történik az előgondozás és a rászorultság vizsgálata, majd ezután a megállapodás megkötése.

Az ellátásért havonta térítési díjat kell fizetni, mely intézetünkben a 2018-as évben 83.100 Ft/fő/hó. Szolgáltatásaink keretében biztosítjuk a lakhatást, a használt lakrészben az életvitelszerű tartózkodást, az étkezést, a textíliával való ellátást, a ruházat mosását és javítását. Gondoskodunk továbbá a mentális gondozásról, az egészségügyi ellátásról, a gyógyszerek beszerzéséről, a testtávoli gyógyászati segédeszközök biztosításáról, és a szabadidő kulturált eltöltéséről. Alapfeladatainkon túl megszervezzük a különböző szolgáltatásokat (pedikűr, fodrászat, kozmetika, masszőr) külön térítési díj ellenében. Biztosítjuk a személyiségi jogok tiszteletben tartását. 

A szeretetházba való bekerülési kérelem az alábbi linken tölthető le.

Bekerülési kérelem

FŐOLDAL