Tisztelt Intézményvezető! Kedves Pedagógusok!

A Vértesi Református Egyházközség a Reformáció 500. évfordulója alkalmával az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával meghirdeti a Tiszántúli Református Egyházkerületek felsőtagozatos diákjai számára a Reformáció 500. című többfordulós vetélkedőt. A verseny célja, hogy a diákoknak lehetőséget biztosítsunk a reformáció alaposabb megismerésére, illetve a már meglévő tudásuk elmélyítésére, ezenfelül a csapatokon belül a csapatépítés, együttműködés, kompromisszum képesség, személyiségfejlesztés és új ismeretségek kialakítása.

A verseny menete

A verseny idén májustól szeptemberig kétfordulós, levelezős formában zajlik, melyet szeptember elején a Létavértesi Református Egyházközség fenntartásában működő Bihari Jurtatáborban egy 3 napos döntővel zárunk le. A döntő fordulóra a legeredményesebb 8 csapat és pedagógusuk jut tovább. A versenyre az általános iskola 5-8 osztályos diákjai jelentkezhetnek 3 fős csapatokban kísérő pedagógussal vagy felkészítő lelkésszel, csapatonként minimum 1 nyolcadikos diákkal.

A versenyfelhívásra a csapatok 2017. április 30-ig jelentkezhetnek a kitöltött nevezési lap visszaküldésével, a biharijurta@gmail.com címre. A regisztrált csapatoknak e-mailben kiküldjük az első forduló feladatait tartalmazó dokumentumot. A megoldásokat megadott határidőre válasz e-mailben várjuk a fenti címre.

A nevezési lap letölthető a vertesref.hu weboldalról.

Javítás

A feladatlapokat és a kreatív munkákat pontszámokkal értékeljük. Külön értékelőlapot készítünk, ahol az elért pontszámok és egy írásos értékelés is helyet kap. Az egyes forduló feladatlapjait a beküldést követően kijavítjuk, és az értékelőlapot e-mailen küldjük el a résztvevőknek, a tanároknak.

Díjazás

Az I. levelezős forduló végén a résztvevők az elért eredményüktől függetlenül Emléklapot kapnak, a II. fordulóra 16 csapat jut tovább, akiket ajándékcsomagban részesítünk.

A döntőbe jutott 8 csapatot és kísérőjüket (1 pedagógust) szeptember első hétvégéjén egy tanulmányi kirándulással egybekötött, interaktív játékos feladatokat tartalmazó háromnapos döntőre várjuk a létavértesi Bihari jurta táborba, ahol az első négy helyezettet díjazzuk, értékes tárgy és könyvjutalmakkal.

A nevezési határidő: 2017. május 5.

Nevezési díj: nincs

A döntő helye: 4283 Létavértes, Irinyi u. 7

A szervezők

A Vértesi Református Egyházközség

A versennyel kapcsolatban további információkat kaphat:

vertesref.hu weboldalon, e-mailben: biharijurta@gmail.com címről, illetve 30 1999 437-es telefonszámon, ill. facebook oldalunkon: Bihari Jurtatábor

A Nevezési lap az alábbi linkről tölthető le.

https://drive.google.com/file/d/0B02EHWTTEwnCRHhXWl9XZjFBOWc/view?usp=sharing

Szeretettel várjuk a nevezéseket! Áldás, békesség!

Létavértes, 2017. április 6.