2006. január 10-én a Vértesi Református Egyház Szeretetháza új szolgáltatásként elindította a Támogató Szolgáltatás működtetését. Feladatunk Létavértes és Monostorpályi közigazgatási területén élő valamennyi fogyatékos személy felkutatása, a szállító és a személyi segítő szolgálat szervezése és működtetése, amely segítséget nyújt a fogyatékos ember személyi higiénés, életviteli, életfenntartási szükségleteinek kielégítéséhez.

Személyi segítés:

A személyi segítés egy holisztikus ellátás, amely segíti az egyén testi, lelki, szellemi fejlődését, ellátja a személy körüli teendőket, ötvözve a házi segítségnyújtás és otthoni szakápolás elemeit, de ennél több is, mivel a művelődési, sportolási, szórakozási igények kielégítésében is segít. Szakképzett szociális gondozó-ápoló munkatársaink rendszeresen felkeresik ellátottainkat, és segítenek azon feladatok ellátásában, melyet az illető fogyatékosságából eredően nem, vagy csak korlátozottan tud ellátni.

Szállítás:

A szállítást egy Volkswagen Transporter kisbusszal végezzük, melyben megoldott a kerekesszékkel történő szállítás is. Szükség esetén személyi segítőt is biztosítunk a szállításhoz. A szállítási igényeket legalább négy nappal korábban kérjük jelezni a szolgálatvezetőnél az alábbi telefonszámok egyikén:

06-52-585-028 vagy 06-30-556-1795.

 

Információnyújtás, tanácsadás:

Információnyújtás, illetve tanácsadás céljából személyesen is felkereshetik irodánkat hétköznaponként 8h és 16h között. Bárminemű akadályoztatás esetén a 06-52-585-028-as telefonszámon kérhetnek tájékoztatást.

 

 

FŐOLDAL